Ρολά Οικιών

Ο κλειδαράς Σπανός έχει τη κατάλληλη γνώση αλλά και εμπειρία να επισκευάσει ή να αντικαταστήσει τα ρολά που έχουν υποστεί ζημιές.

Χάλασε το ρολό σπίτι ή στην εταιρεία σας;

Αναλαμβάνει επισκευή σε αλουμινένια και ξύλινα ρολά, καθώς και τη δυνατότητα αλλαγής ιμάντα και την αντικατάσταση χαλασμένου μηχανισμού.

  • Έχετε ρολά που είναι παλιά και χάλασαν τα ρουλεμάν;
  • Έσπασε κάποιο ελατήριο στο ρολό σας;
  • Χάλασε ή κάηκε ο μηχανισμός του ρολού σας;


Είναι αλήθεια ότι οι μηχανισμοί των ρολών χαλάνε συχνά, ειδικά αν δεν γίνει καλή και σωστή επισκευή. Γι’ αυτό ο κλειδαράς Σπανός είναι η πιο σίγουρη λύση στο πρόβλημά σας. Εγγυάται άριστη ποιότητα ανταλλακτικών ώστε να μην χρειαστεί να ανησυχήσετε ξανά για τα ρολά σας.

Η πολυετής εμπειρία του κλειδαρά Σπανού είναι η εγγύησή μας! Είναι στο χώρο από το 1983 πάντα με σεβασμό στον πελάτη και τις ανάγκες του και εγγυάται ασυναγώνιστη ποιότητα υλικών και εργασιών. Σημασία για εμάς έχει να είστε ικανοποιημένοι εσείς!

Ο κλειδαράς Σπανός εξυπηρετεί τα Νότια Προάστια: Γλυφάδα, Βούλα, Βουλιαγμένη, Βάρη, Βάρκιζα, Αργυρούπολη και Ελληνικό. Έρχεται στο σπίτι ή την εταιρεία σας με ένα μόνο τηλεφώνημα.

Άκρως ανταγωνιστικές τιμές! Επικοινωνήστε σήμερα με τον κλειδαρά Σπανό για μία εκτίμηση κόστους. Η σχέση ποιότητας και τιμής είναι η καλύτερη της αγοράς.
Εμπιστευτείτε τον κλειδαρά Σπανό και τα ρολά σας θα είναι σαν καινούργια!